Сдружение РОДСтатии

Избори за бъдещето за България

ИЗЯВЛЕНИЕ

на Управителния съвет на Сдружение „РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ“

във връзка с постигнато съгласие за сътрудничество с политически партии от про-семейния сектор

В изпълнението на своята програма за действие и на решения на Управителния съвет „Род Интернешънъл“ постигна съгласие за сътрудничество с политически партии от парламентарния и извънпарламентарния сектор, проявили готовност да работят за реализирането на просемейните политики и запазването на традиционните християнски ценности.

Сътрудничеството предвижда конкретни съвместни действия и инициативи за подкрепа на брака и семейството, за реализиране на конституционните и международно признатите права на родителите по отглеждане и възпитание на своите деца, правата на децата да бъдат отглеждани и възпитавани в семейството на своите биологични родители.

В израз на готовност за трайно и неконюнктурно сътрудничество с РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, политическите партии изразиха готовност да включат в предизборните си програми за парламентарните избори на 04.04.2021г. конкретни задължения по отстояване на ценностите на здравото българско семейство и да реализират тези програми в дейността си след изборите. Като гаранция за трайната ориентация в тази насока, политическите партии  предложиха включване  на представители на сдружението в гражданските квоти на своите депутатски листи.

В изпълнение на това решение, ПП ВМРО включи в своята депутатска листа в РИК 25, 3 позиция в Софийски избирателен район  представителя на РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ Давид Александров.

Аналогични предложения са отправени към „РОД ИНТЪРНЕШЪНЪЛ“ от ПП „АТАКА“ и „ЧЕСТ“.

„РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ“ потвърждава своята готовност за сътрудничество и с други политически партии, които са показали готовност да защитават ценностите на християнското семейство и семейните ценности.

София, 10.02.2021г.

Управителен съвет на РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button