Статии

ИЗБОРИ 2021 – за бъдещето на България

Следващите избори са определящи за съдбата на България, за дългосрочния курс, по който ще се движи цяла една държава, цял един народ, цяло едно общество – нашето общество!

                   На каква България ще кажем ДА?

                  За всички беше явно, че определени групи, до голяма степен свързани помежду си, успяха да усетят момента и да яхнат народното недоволство през лятото и есента на запомнящата се 2020 г. … може би по някакъв „мистичен“ начин помирисвайки лъха на промените и в щатите.

              Чрез атрактивни акции повечето от тези умели групи артисти, на каквито сме се нагледали през последните 30г., успяха да спечелят симпатии, да канализират народния гняв и да проведат успешно упражнение за КОНТРОЛИРАН ВЗРИВ на поредната българска демократична бъчва с барут или поне… поне черешово топче…

              Голяма част от публиката много се впечатли, друга – не толкова, но ето че наближава целта на всяко подобно занимание – честните български избори, които ще определят КОЙ оттук нататък ще задава маршрута, по който ще се движи скромната, но уверена платноходка на нашата Татковина.

                Щеше да е смешно, ако не ставаше въпрос за нас самите – за нашите семейства, за нашите деца и тяхното бъдеще, за което, впрочем, основателно може да се притесняваме, наблюдавайки всеобхватната вълна, заливаща РАЗВИТИЯ свят, наречена демократичен (?) неолиберализъм. Може би ще е принос за науката, ако споменем един нов термин, определящ още по-понятно набиращата сила политико-религиозна идеология – ТРАНСЛИБЕРАЛИЗЪМ. 

                Да, това не е просто НЕОлиберализъм, защото отдавна вече не е нов, това си е направо ТРАНСлиберализъм, защото и по първите укази, издадени от новия американски президент, (връщащи правото на трассексуалните да служат в американската армия), а и по неговите назначения (транссексуални, назначени на най-висши държавни постове – министерство на образованието например), става пределно ясно кой натрапчив като трън в пета приоритет стои в главите на транслибералните глобалисти. Чрез тези действия като въшка на чело изби цялата философия на ТЯСНАТА ДЕМОКРАЦИЯ – още едно явление, което наблюдаваме около себе си, но засега не е преобразувано в термин (поне не беше до днес). Тясната демокрация не е точно това, което искахме да ни сполети след отхвърлянето на стария строй, защото тя ни връща обратно към него, само че ПРЕБОЯДИСАН В ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА. Иначе нищо различно – отново си имаме (ЛГБТ+) пролетариат, отново си имаме (джендър) пионери и комсомолци, отново имаме отряди от идеологически подковани функционери и партийци, имаме си дори и партизани от малцинствени групи, които яростно се борят за свобода (не знам точно – дали свобода да дишат или свобода да плячкосват) и всеки, който иска да успее, вече определено знае какво трябва да направи… 

               За да бъда по-добре разбран, не без горчивина ще споделя историята на един познат младеж, който е запален по музиката и беше тръгнал по пътя към сладка и успешна кариера докато пред него застана едно голямо НО! 

Той успя да проникне в средите на музиканти от различни жанрове, опозна доста от блестящите идоли на българското поп и поп-фолк висше общество и когато дойде предложението да стане един от тях, то дойде със съответно условие – да спи с богат господин… така тихо и кротко, за мнозина може би – неуспешно, но поне достойно приключи полетът на един български млад музикант. 

         ИСКАМЕ ИЛИ НЕ – това е образът на съвременна БЪЛГАРИЯ, която всъщност стои пред същия избор като този млад творец – и изборът е дали да се продаде на богатия транслиберален господин , за да получи шанса си за „СВЕТЛО (И ШАРЕНО) БЪДЕЩЕ“, или да бъде заклеймена като изостанала, сива, средновековна и каква ли не бедна (но пък достойна) европейска страна. 

            Този избор стои и пред всеки от нас – касае ни пряко и пряко можем да кажем „ДА“ или „НЕ“ когато с достойнство(или без), отидем до урните напролет. 

           На каква България ще кажем ДА? На какво бъдеще за деца и внуци ще кажем ДА? 

               Като гражданин, като баща, като юрист и съпредседател на едно от сдруженията, пряко участващи в борбата за нормална България, за запазването на бългаските ХРИСТИЯНСКИ ТРАДИЦИИ И СВЕТОГЛЕД, призовавам всички български бащи и майки, баби и дядовци, бъдещи бащи и бъдещи майки, да не гласуват за партии и личности, които нямат в платформите си пряк ангажимент за отстояване на традиционния български християнски морал, нравственост и светоглед и които не са се доказали като верни партньори в борбата срещу ОТРОВНАТА идеология, потопяваща като мътно цунами народи, държави, федерации, конфедерации, съюзи и цели континенти. 

         Иван Вълков – съпредседател на сдружение „РОД – Интернешънъл“

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button