Статии

САЩ: Мъж, обвинен в над 60 престъпления за сексуално насилие над деца, получи едногодишна присъда

23.07.2020

Danielle Wallace | Fox News

Мъж от Монтана, обвинен в над 60 престъпления за сексуално насилие над деца, получава едногодишна присъда. Той прие споразумение, според което прокурорите оттеглят по-голямата част от обвиненията.

Мъж от Монтана, който първоначално е бил обвинен за повече от 60 случая на сексуално насилие над деца, е получил отложена едногодишна присъда, след като се е съгласил на споразумение.

Уилям Едуард Милър-младши, 51 г., от Грийт Фолс, беше арестуван през февруари 2019 г., след като 14-годишна ученичка го обвини в изнасилване в дома година преди това. Тя твърди, че Милър е позволил на 11-годишно момче да я изнасили, докато той гледал отделно.

По-късно през август държавните прокурори повдигнаха срещу Милър 64 обвинения за сексуално малтретиране на деца, след като разследващите потвърдиха, че са открили изображения на детска порнография и бруталност на неговия телефон и лаптоп, съобщава The Great Falls Tribune. Полицията получи заповед за обиск в дома му, след като Милър, както се твърди, започнал да звъни на хора от затвора с молба да му унищожат телефона, съобщи KFBB.

USA-A-man-accused -William-Edward-Miller-Jr
USA-A-man-accused -William-Edward-Miller-Jr

Уилям Едуард Милър-младши, 51-годишен от Грийт Фолс, се призна за виновен веднъж за престъпно сексуално насилие над деца и веднъж за неправомерно фалшифициране на престъпления пред властите. (Център за задържане на окръг Каскад)

По-късно Милър прие споразумение, според което прокурорите оттеглят по-голямата част от обвиненията срещу него. Той се призна за виновен веднъж за престъпно сексуално насилие над деца и веднъж за неправомерно фалшифициране на престъпления пред властите.

Окръжният съдия на окръг Каскада Елизабет Бест в понеделник осъди Милър на шест месеца в центъра за задържане на окръг Каскад за нарушението. Той получи кредит за 384 дни излежано време. По обвинението за престъпление, Милър е потупан с една година отложена присъда и му е наредено да завърши лечението на сексуален престъпник в общността, съобщава Tribune. Съгласно отложената присъда, обвинението за сексуално насилие над деца може да бъде заличено от досието на Милър, ако не извърши престъпление през следващата година, според KFBB .

Броят на престъпленията, за които Милър се призна за виновен, дойде във връзка със снимка на 17-годишната тогава Шилонг Йънг. Жената, която вече е на 19 години, е омъжена за Милър от три месеца и свидетелства, че сама е направила снимката преди две години, за да ѝ помогне да преодолее проблемите с тялото си.

„Уилям е мил, състрадателен, съпричастен човек. Никога не ме е манипулирал или контролирал ”, каза Йънг пред съдията, съобщава Tribune. „Моля да се освободим от това обвинение! Чувствам, че сме пострадали достатъчно и аз не съм жертва на моя съпруг.”

Източник: https://www.foxnews.com/us/montana-man-60-child-sex-abuse-one-year-sentence

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button