Статии

СОМАЛИЕЦ РЕЖЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГЛАВИ, А МАРК РЮТЕ МЪЛЧИ

Приятели,

В петък доста европейски лидери ни надуха главите за европейските ценности, поводът – унгарският закон, който забранява популяризирането на джендър идеологията и третия пол в училищата.

Тъкмо свърши Европейският съвет и видях с очите си как сомалиец, бос, с бежави панталони и нож с черна дръжка, коли наред европейци в германския град Вюрцбург.

Това е поредното клане на европейци, след обезглавяванията на свещеници, учители и полицаи във Франция. И миграцията на ножа в Германия – от Берлин, Фрайбург, Висбаден, та чак до Кемниц, Ройтлинген, Кандел и т.н.

Нито един от западноевропейските лидери не изказа дори съжаление за случилото се, като че ли само гей браковете са европейска ценност, животът и здравето на християните в Европа – кучета ги яли.

Защо мълчиш бе, г-н Рюте, премиер на Холандия? Ти щеше Унгария да поставиш на колене и героя Виктор Орбан – баща на 5 деца, с 5 внуци.

Вие ислямизирахте Европа, поканихте го тоя сомалиец 2015-та, сега кажете кой носи вина? Извикахте ги: „Елате, ще се справим!“ И не се справихте. Не учете Виктор Орбан на демокрация, защото той се е борил за нея още от времето на комунизма, а вие сте я наследили.

P.S.: За всички орбанисти в България една новина в аванс: известен граждански форум даде пресконференция, че на 23 октомври ще се проведе милионен марш в защита на политиката на Виктор Орбан. Лозунгите ще са най-вероятно: „Не сме колония!“, „Няма да паднем на колене!“, „Няма да предадем Унгария на Сорос!“ /На този ден се навършват 65 г. от унгарското въстание срещу комунизма/.

Автор: Георги Марков

Още информация на: https://rod-bg.com/

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button