Статии

Разтърсващ документален филм, разкриващ педофили в британския парламент и кралското семейство

4 декември 2019 г
Накратко:
Фактите: Соня Поултън (Sonia Poulton), британски журналист, обществен коментатор и режисьор, от години разследва тъмната мрежа на педофилията. Някои от изследванията ѝ са включени във филма «Педофили в парламента».
Върху какво да помислите: От десетилетия съществуват доказателства във връзка с този вид дейност сред «високопоставените». Но защо едва сега цялата планета започва да се събужда от този факт? Помислете колко власт и контрол имат тези хора!
«Те използват всички форми за убеждаване, за да не позволят хората да говорят, да мълчат. Заплахи, сплашване, изнудване, финансови ограничения. И всички видове тормоз като интензивно следене, телефонно подслушване, всичко. Те нямат спирачки и притежават неограничени средства, защото тези средства идват от данъкоплатеца» – Андреа Дейвисън (Andrea Davison), бивш разузнавателен агент.
Докато световната преса акцентира върху предполагаемата съпричастност на принц Андрю към сексуалния трафик на деца на Джефри Епщайн, това, най-вероятно, може да бледнее в сравнение с други престъпни действия, свързани с деца от страна на британските институции.
Соня Поултън, британски журналист, обществен коментатор и режисьор, от години разследва тъмната мрежа на педофилията, която свързва Маргарет Тачър, «сър» Едуард Хийт, Дейвид Камерън, Тереза Мей и Джеръми Корбин в прикриването на сексуални престъпления (а в някои случаи в реално улесняване) срещу деца. Смята се, че това прикриване може би продължава поне 30 години.
Документалният ѝ филм «Педофили в парламента» е шокиращо изложение, което свързва много от депутатите с малтретирането на деца. Соня показва, че британското кралско семейство също е замесено в това.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PnZiDxkwgrU
Изтъкнатите членове на Кралството бяха известните добре познати приятели на вече починалия и прословут развратен педофил Джими Савил. Любопитното е, че той е имал достъп до Двореца, когато си пожелае. Тъй като британските служби за сигурност ( MI5) и Scotland Yard имат задачата да «проверяват» всичко около Двореца, би им било известно, че Джими Савил най-малкото има много лоша репутация и наистина не е «кралски» елемент.
Но въпреки това, той е в много близки отношения с принц Чарлз в продължение на десетилетия.
Сега се твърди, че е имало поне 450 случая на злоупотреби от страна на Джими Савил и 8 от британските полицейски сили са знаели за това, но не са направили нищо по въпроса.
Новината за болните му и жестоки действия стана широко известна едва след като почина. Подобна история има и «сър» Едуард Хийт, бивш министър-председател на Обединеното Кралство, който сега също е известен като педофил.
Според Ана Брейс, бивш репортер на ВВС, 40 души открито съобщиха, че Едуард Хийт ги е насилвал сексуално.
Една от жертвите, Майкъл Таррага, Обединено кралство, на който за съжаление му остават само няколко месеца да живее поради тежко хронично белодробно заболяване, твърди, че е бил „купуван и продаван“ за секс и е бил трафикиран от няколко различни приемни домове, в които е израснал. Неотдавна той публикува книгата „Meck Rack Boy“, описваща подробно какво му се е случило. Постъпленията от неговата книга са да подпомагат други, които са преживели ужасяващо насилие също като него. Можете да слушате подкаст с него, където той обяснява как работят тези мрежи:
https://www.youtube.com/watch?v=Z8xgOsBC_IE
Тревър Виктор Норман Фортеску, СВЕ (най-отличения орден на Британската империя), известен още като Тим Фортеску, е бивш британски политик. Той беше консервативният член на парламента (депутат) за Ливърпул Гарстън от 1966 до 1974 година.
Фортеску е назначен от Едуард Хийт за помощник-камшик при Франсис Пим, служи като парламентарен организатор, лорд комисар на финансите от 1971 г. до подаването на оставка през септември 1973 г. Според него, както е посочено в документа по-горе:
«Всеки, поради каквато и да е причина, който е в затруднение, ще дойде при парламентарните организатори и ще им каже истината. Ще каже: Имам проблем, можете ли да помогнете? Това може да е дълг, може да е скандал, свързан с малки момчета, или какъвто и да е друг скандал, в който е забъркан член, да, те ще дойдат и ще попитат дали може да помогнем и ако можем, го правим. Бихме направили всичко възможно, защото ще натрупаме точки. И ако имам предвид.. това може да прозвучи като много много гадна причина, но това е една от причините, защото ако помогнем, този човек винаги ще прави всичко, което искаме.»
Лорд Маунтбатън е чичо на принц Филип и много близък с принц Чарлз, за който се предполага, че е бил убит през 1979 г. от IRA. Въпреки това, в наскоро разкрити досиета на ФБР се споменава интервю от 1944 г. с Елизабет де ла Поер Бересфорд, баронеса Десис, приятел на кралското семейство. В доклада се казва:
«Тя заявява, че в тези кръгове лорд Луи Маунтбатън и съпругата му се смятат за хора с изключително нисък морал. Тя заяви, че лорд Луи Маунтбатън е бил известен като хомосексуалист с извратено влечение към младите момчета.»
Лорд Маунтбатън също беше добър приятел с Джими Савил.
Колко „удобно“ е, че това се появява едва след като тези хора умрат.
Твърди се, че Джими не само е бил гнусен насилник, но е бил и доставчик на деца, които други да малтретират. Кои са тези хора, на които той помага като им води невинни деца?
Тези неща се въртят наоколо от десетилетия. Например, за член на кралското семейство се твърдеше, че е част от предполагаем педофилски кръг, който е разследван от полицията в края на 80-те години, заяви бивш полицай. Бившият служител на столичната полиция заяви, че от детектив-сержант му е казано, че разследването на кръга, за който се твърди, че участва и депутат, е прекратено по съображения за национална сигурност. «Бях в кола с двама други заместник-офицери … Детективът сержант каза, че току-що е затворил  разследване за злоупотреба с деца от страна на CPS по отношение на крал и депутат»,  каза той пред вестник Sunday Mirror. «Не спомена имена, но каза, че в CPS са казали, че това не е в интерес на обществото, защото може да дестабилизира националната сигурност»…
Питър Маккелви, бивш шеф на закрилата на детето във Великобритания, привлече вниманието, когато твърдеше, че сред предполагаемите насилници са висши политици, военни дейци и дори хора, свързани с Кралското семейство. Докато работи в Херефорд и Уорчестър, той помогна да осъди прословутия насилник на деца Питър Райтън, който някога беше един от най-уважаваните авторитети в страната по отношение на грижите за децата. Това е чудесен момент и нещо, което съм срещал многократно в своите изследвания. Много хора, които работят по национални програми за закрила на децата, са пряко ангажирани в този тип неща. Mаккелви е един от многото, които казаха на света, че тези видове мощни ВИП-педофилски пръстени работят в тайна от няколко години.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-2685309/20-VIPs-child-sex-ring-claims-campaigner-Whistleblower-says-senior-politicians-military-figures-people-links-Royals-members.html
Наскоро Ана Брийс беше интервюирана от Shaun Atwood, активист със седалище в Лондон, по време на  ‘true-crime podcast‘ и заяви, че е получила информация за някои настоящи депутати, които са малтретирали сексуално момчета.
https://www.youtube.com/watch?v=Cna6Aazrz5A
В друго интервю, отварящо очите, Шон разговаря и с бивш полицай в Скотланд Ярд, служил 27 години, за това как полицията прикрива педофилските кръгове. Джон Уедгър обяснява колко е лесно за педофилите във Великобритания да заобикалят закона и да получат достъп до жертви чрез програми за «помощ» на деца със специални нужди или такива в приемна грижа. Фактът, че най-уязвимите деца в обществото са лесна плячка за тези болни хора да получават редовен достъп до тях, е дълбоко смущаващ.
Макар че този филм със сигурност е неприятен за гледане – наистина е много трудно да разберем какво се случва с невинни деца, особено заради онези, които трябва да „се грижат“ за обществото – това е може би една от най-важните теми, пред които сме изправени днес.
В епоха, в която корупцията и властта са на все по-високо ниво, всъщност това ли е най-голямата причина за това, което ни пречи да живеем в свободно общество?
Време ли е да свържем точките и да видим какво се крие всъщност зад тази широко разпространена корупция и това е скритото от обикновения поглед систематично малтретиране на деца от ръцете на силните и онези, които са предназначени да ни защитят.
Нашето интервю с оцелялата след детски секс трафик
Анеке Лукас е автор, оратор, защитник на жертвите на сексуалния трафик на деца, основател на нестопанската организация Liberation Prison Yoga и създател на безусловния модел (Unconditional Model).
Работата ѝ се базира на нейното 30-годишно пътуване за възстановяване на психическото и физическото ѝ благополучие, след като оцелява от някои от най-лошите зверства, известни на човечеството преди да навърши 12-годишна възраст. Продадена като малко дете в убийствена педофилска мрежа от семейството си, тя е спасена след почти шест години насилие и изтезания.
Наскоро проведохме интервю с нея. По-долу има клип от четирите серии, тъй като беше много дълго и подробно интервю. Можете да получите достъп до пълното интервю на CETV, платформа, която създадохме, за да помогнем в борбата срещу интернет цензурата и да ни позволи да продължим да вършим работата си и да вземем думата по различни въпроси и теми.
Източник: https://www.collective-evolution.com/2019/12/04/paedophiles-in-parliament-explosivedocumentary-that-links-high-ranking-politicians-and-the-british-royal-family-to-paedophilia/?fbclid=IwAR28g2Lrrv8LaZiRIkdmpGeIB-CFBmAWc16wKZlKlRbYET-D7W1M1yI-0Z8
4 декември 2019 г
Накратко:
Фактите: Соня Поултън (Sonia Poulton), британски журналист, обществен коментатор и режисьор, от години разследва тъмната мрежа на педофилията. Някои от изследванията ѝ са включени във филма «Педофили в парламента».
Върху какво да помислите: От десетилетия съществуват доказателства във връзка с този вид дейност сред «високопоставените». Но защо едва сега цялата планета започва да се събужда от този факт? Помислете колко власт и контрол имат тези хора!
«Те използват всички форми за убеждаване, за да не позволят хората да говорят, да мълчат. Заплахи, сплашване, изнудване, финансови ограничения. И всички видове тормоз като интензивно следене, телефонно подслушване, всичко. Те нямат спирачки и притежават неограничени средства, защото тези средства идват от данъкоплатеца» – Андреа Дейвисън (Andrea Davison), бивш разузнавателен агент.
Докато световната преса акцентира върху предполагаемата съпричастност на принц Андрю към сексуалния трафик на деца на Джефри Епщайн, това, най-вероятно, може да бледнее в сравнение с други престъпни действия, свързани с деца от страна на британските институции.
Соня Поултън, британски журналист, обществен коментатор и режисьор, от години разследва тъмната мрежа на педофилията, която свързва Маргарет Тачър, «сър» Едуард Хийт, Дейвид Камерън, Тереза Мей и Джеръми Корбин в прикриването на сексуални престъпления (а в някои случаи в реално улесняване) срещу деца. Смята се, че това прикриване може би продължава поне 30 години.
Документалният ѝ филм «Педофили в парламента» е шокиращо изложение, което свързва много от депутатите с малтретирането на деца. Соня показва, че британското кралско семейство също е замесено в това.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PnZiDxkwgrU
Изтъкнатите членове на Кралството бяха известните добре познати приятели на вече починалия и прословут развратен педофил Джими Савил. Любопитното е, че той е имал достъп до Двореца, когато си пожелае. Тъй като британските служби за сигурност ( MI5) и Scotland Yard имат задачата да «проверяват» всичко около Двореца, би им било известно, че Джими Савил най-малкото има много лоша репутация и наистина не е «кралски» елемент.
Но въпреки това, той е в много близки отношения с принц Чарлз в продължение на десетилетия.
Сега се твърди, че е имало поне 450 случая на злоупотреби от страна на Джими Савил и 8 от британските полицейски сили са знаели за това, но не са направили нищо по въпроса.
Новината за болните му и жестоки действия стана широко известна едва след като почина. Подобна история има и «сър» Едуард Хийт, бивш министър-председател на Обединеното Кралство, който сега също е известен като педофил.
Според Ана Брейс, бивш репортер на ВВС, 40 души открито съобщиха, че Едуард Хийт ги е насилвал сексуално.
Една от жертвите, Майкъл Таррага, Обединено кралство, на който за съжаление му остават само няколко месеца да живее поради тежко хронично белодробно заболяване, твърди, че е бил „купуван и продаван“ за секс и е бил трафикиран от няколко различни приемни домове, в които е израснал. Неотдавна той публикува книгата „Meck Rack Boy“, описваща подробно какво му се е случило. Постъпленията от неговата книга са да подпомагат други, които са преживели ужасяващо насилие също като него. Можете да слушате подкаст с него, където той обяснява как работят тези мрежи:
https://www.youtube.com/watch?v=Z8xgOsBC_IE
Тревър Виктор Норман Фортеску, СВЕ (най-отличения орден на Британската империя), известен още като Тим Фортеску, е бивш британски политик. Той беше консервативният член на парламента (депутат) за Ливърпул Гарстън от 1966 до 1974 година.
Фортеску е назначен от Едуард Хийт за помощник-камшик при Франсис Пим, служи като парламентарен организатор, лорд комисар на финансите от 1971 г. до подаването на оставка през септември 1973 г. Според него, както е посочено в документа по-горе:
«Всеки, поради каквато и да е причина, който е в затруднение, ще дойде при парламентарните организатори и ще им каже истината. Ще каже: Имам проблем, можете ли да помогнете? Това може да е дълг, може да е скандал, свързан с малки момчета, или какъвто и да е друг скандал, в който е забъркан член, да, те ще дойдат и ще попитат дали може да помогнем и ако можем, го правим. Бихме направили всичко възможно, защото ще натрупаме точки. И ако имам предвид.. това може да прозвучи като много много гадна причина, но това е една от причините, защото ако помогнем, този човек винаги ще прави всичко, което искаме.»
Лорд Маунтбатън е чичо на принц Филип и много близък с принц Чарлз, за който се предполага, че е бил убит през 1979 г. от IRA. Въпреки това, в наскоро разкрити досиета на ФБР се споменава интервю от 1944 г. с Елизабет де ла Поер Бересфорд, баронеса Десис, приятел на кралското семейство. В доклада се казва:
«Тя заявява, че в тези кръгове лорд Луи Маунтбатън и съпругата му се смятат за хора с изключително нисък морал. Тя заяви, че лорд Луи Маунтбатън е бил известен като хомосексуалист с извратено влечение към младите момчета.»
Лорд Маунтбатън също беше добър приятел с Джими Савил.
Колко „удобно“ е, че това се появява едва след като тези хора умрат.
Твърди се, че Джими не само е бил гнусен насилник, но е бил и доставчик на деца, които други да малтретират. Кои са тези хора, на които той помага като им води невинни деца?
Тези неща се въртят наоколо от десетилетия. Например, за член на кралското семейство се твърдеше, че е част от предполагаем педофилски кръг, който е разследван от полицията в края на 80-те години, заяви бивш полицай. Бившият служител на столичната полиция заяви, че от детектив-сержант му е казано, че разследването на кръга, за който се твърди, че участва и депутат, е прекратено по съображения за национална сигурност. «Бях в кола с двама други заместник-офицери … Детективът сержант каза, че току-що е затворил  разследване за злоупотреба с деца от страна на CPS по отношение на крал и депутат»,  каза той пред вестник Sunday Mirror. «Не спомена имена, но каза, че в CPS са казали, че това не е в интерес на обществото, защото може да дестабилизира националната сигурност»…
Питър Маккелви, бивш шеф на закрилата на детето във Великобритания, привлече вниманието, когато твърдеше, че сред предполагаемите насилници са висши политици, военни дейци и дори хора, свързани с Кралското семейство. Докато работи в Херефорд и Уорчестър, той помогна да осъди прословутия насилник на деца Питър Райтън, който някога беше един от най-уважаваните авторитети в страната по отношение на грижите за децата. Това е чудесен момент и нещо, което съм срещал многократно в своите изследвания. Много хора, които работят по национални програми за закрила на децата, са пряко ангажирани в този тип неща. Mаккелви е един от многото, които казаха на света, че тези видове мощни ВИП-педофилски пръстени работят в тайна от няколко години.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-2685309/20-VIPs-child-sex-ring-claims-campaigner-Whistleblower-says-senior-politicians-military-figures-people-links-Royals-members.html
Наскоро Ана Брийс беше интервюирана от Shaun Atwood, активист със седалище в Лондон, по време на  ‘true-crime podcast‘ и заяви, че е получила информация за някои настоящи депутати, които са малтретирали сексуално момчета.
https://www.youtube.com/watch?v=Cna6Aazrz5A
В друго интервю, отварящо очите, Шон разговаря и с бивш полицай в Скотланд Ярд, служил 27 години, за това как полицията прикрива педофилските кръгове. Джон Уедгър обяснява колко е лесно за педофилите във Великобритания да заобикалят закона и да получат достъп до жертви чрез програми за «помощ» на деца със специални нужди или такива в приемна грижа. Фактът, че най-уязвимите деца в обществото са лесна плячка за тези болни хора да получават редовен достъп до тях, е дълбоко смущаващ.
Макар че този филм със сигурност е неприятен за гледане – наистина е много трудно да разберем какво се случва с невинни деца, особено заради онези, които трябва да „се грижат“ за обществото – това е може би една от най-важните теми, пред които сме изправени днес.
В епоха, в която корупцията и властта са на все по-високо ниво, всъщност това ли е най-голямата причина за това, което ни пречи да живеем в свободно общество?
Време ли е да свържем точките и да видим какво се крие всъщност зад тази широко разпространена корупция и това е скритото от обикновения поглед систематично малтретиране на деца от ръцете на силните и онези, които са предназначени да ни защитят.
Нашето интервю с оцелялата след детски секс трафик
Анеке Лукас е автор, оратор, защитник на жертвите на сексуалния трафик на деца, основател на нестопанската организация Liberation Prison Yoga и създател на безусловния модел (Unconditional Model).
Работата ѝ се базира на нейното 30-годишно пътуване за възстановяване на психическото и физическото ѝ благополучие, след като оцелява от някои от най-лошите зверства, известни на човечеството преди да навърши 12-годишна възраст. Продадена като малко дете в убийствена педофилска мрежа от семейството си, тя е спасена след почти шест години насилие и изтезания.
Наскоро проведохме интервю с нея. По-долу има клип от четирите серии, тъй като беше много дълго и подробно интервю. Можете да получите достъп до пълното интервю на CETV, платформа, която създадохме, за да помогнем в борбата срещу интернет цензурата и да ни позволи да продължим да вършим работата си и да вземем думата по различни въпроси и теми.
Източник: https://www.collective-evolution.com/2019/12/04/paedophiles-in-parliament-explosivedocumentary-that-links-high-ranking-politicians-and-the-british-royal-family-to-paedophilia/?fbclid=IwAR28g2Lrrv8LaZiRIkdmpGeIB-CFBmAWc16wKZlKlRbYET-D7W1M1yI-0Z8
Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button