Статии

Дипломатическа изтънченост и горчив вкус на бадеми

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОПАГАНДАТА НА ЛТБТИ ЦЕННОСТИТЕ

На 12.06.2021г. се проведе 13-тия София-Прайд, в центъра на българската столица, с подкрепата на десетки европейски посолства, САЩ и Австралия. На 25-годишната аудитория на Прайда бяха поднесени нови ЛГБТИ претенции за свобода и равенство, в т.ч. и искания за промени в законодателството. В присъствието на десетки посланици, дипломати и служители на посолства, и под призиви за единство и борба, организаторите на Прайда разпространяваха сапуни с формата на полови органи, рисувани книжки с порно-рисунки. Всичко това бе полято с обилно количество бира и водка, младежка музика, веселие, танци, – незабравим купон на български и чуждестранни ЛГБТИ активисти. В тази връзка, следва да се напомнят някои събития от днешната българска действителност.
Ето какво предупреждаваха българските компетентни органи през 2018 и 2019г:
https://tribune.bg/bg/zakon_i_red/yavor-kolev-balgariya-e-seks-destinatsiya-za-pedofili/

А ЕТО И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛТБТИ ПРОПАГАНДАТА В БЪЛГАРИЯ:

В тази връзка, интересно е да научим становището на българската Прокуратура, МВР, Министерство на културата и Столичния кмет, по следните въпроси: Считате ли, че СОФИЯ ПРАЙД 2021г. протече в съответствие със законите на страната? Има ли нарушение на закона в разпространението на сапуни с порнографска форма пред малолетни деца, книжки като МРАВИН, филми като ЗМИЯ?
https://rod-bg.com/articles/signal-for-a-ban-on-the-broadcast-of-the-film-snake-on-06-06-in-sofia.html
Има ли нарушение на закона в провеждане на прожекции без разрешение от съответните държавни органи.
Обръщам се и към чуждестранните посолства в България:

Ваши превъзходителства, запознати ли сте с този случай:
https://rod-bg.com/articles/10-years-in-prison-for-a-french-pensioner-for-fornication.html

Нямам съмнение, че Нейно превъзходителство, посланикът на Френската Република, е в течение на този съдебен казус с френски гражданин в Балчик.
Като прочетете тази информация, какво е Вашето отношение към педофилията, в т.ч. и от страна на френски, норвежки, английски граждани, уличени от българските компетентни органи? Каква е политиката на вашите страни по проблема с педофилията? Наказуема ли е педофилията във вашето законодателство?

Одобрявате ли продажбата на сапуни във формата на мъжки полови членове на публични места, предлагани на български граждани, в т.ч. на непълнолетни деца?

Подкрепяте ли разпространението на рисувани книжки със скандално съдържание като МРАВИН за малолетни деца?
Как да си обясним вашето присъствие на публични мероприятия, в подкрепа на определени малцинства в приемащата държава?
Как съчетавате подобна дейност с функциите на дипломатическото представителство, съгласно чл.3 от Виенската конвенция за дипломатическите отношения от 1961г. и Виенската конвенция за консулските отношения от 1964г.?

Изразихте ли пред държавния глава на България на неотдавнашната дипломатическа среща вашите принципни позиции в подкрепа на СОФИЯ ПРАЙД 2021г. ?
Оказахте ли финансова помощ на организаторите на СОФИЯ ПРАЙД 2021г. и ако да – в какъв размер и под каква форма?
Бихте ли участвали по същия начин в публични инициативи на Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЕНЪЛ в защита на семейството и традиционните семейни ценности?
Бих бил много благодарен, ако Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЕНЪЛ, към което имам честта на принадлежа, получи отговор на тези въпроси. Адресът ни е публично известен и може да бъде използван за комуникация с нас.
С уважение!
адв. Владимир Шейтанов
съпредседател на Сдружение РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button