ВидеоФилми
Четени

Битката която няма край – по-добър живот за децата ни

Радваме се, че сте на страницата на „РОД Интернешънъл“. Вярваме, че тази „среща“ не е случайна. Вероятно до нас Ви е довел интереса към бъдещето на децата ни, семействата ни и обществото ни. Същата грижа споделяме и ние.

За съжаление, когато висши кръгове на властта са решили да наложат разложение на семейните устои чрез „ненасилие и толерантност“ спрямо неморални и противоестествени нрави, най-добрата услуга, която можем да им направим е да сме пасивно загрижени. Именно това разбиране ни мотивира да създадем сдружение „РОД Интернешънъл“. Докато сме виртуални коментатори на случващото се, то ще се случи, защото действието се развива не във виртуалния, а в реалния свят. Там се коват закони, изграждат се системи, дават се и се отнемат права. В реалния свят е нужно да изразим своята позиция, инвестирайки своето време, умения и пари.
Не мисли, че и без теб ще се оправим. Битката е неравностойна като на шепа опълченци срещу ордите на врага. И все пак… те победиха. Затова ние ще стоим до край. Ела и ти, защото заедно можем повече.
https://www.rod-bg.com/membership

Сдружение „РОД възникна през 2019 г., вследствие на родителските протести срещу Стратегията за детето и Закона за социалните услуги. Ние сме група хора обединени около обща цел: борба срещу законодателството което отделя децата от родителите им. Нашата дейност е различна и доброволна и се изразява в информиране на обществото, конференции, срещи с представители на властта, помощ и консултация на родители.Целта ни е във всеки град да имаме екип, който на местно ниво да защитава правата на родителите да отглеждат и възпитават своите деца. Включете се и вие като се присъедините като член на Сдружение РОД Интернешънъл! Повече информация на
https://www.rod-bg.com/membership

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button