Статии

СВЕТОВНИТЕ СТРУКТУРИ НА АНТИХРИСТА…

ООН издаде директива за обучение в хомосексуализъм на деца до 5 години

Перверзниците, чрез ООН, нанесоха мощен удар върху семейството и здравето на децата. Организацията е изготвила „Международно техническо ръководство за образоване на децата по въпросите на секса”, което премахва родителските права и деморализира децата, диктаторски налагайки им разрушителната джендърна идеология.

По предложение на американците, Организацията на обединените нации (ООН) прие и публикува нови „всеобхватни“ препоръки за преподаване на „секс“ в детски градини и на ученици, задължаващи учителите да обучават децата на, задължителната вече на Запад,  джендърна идеология и нейните перверзни практики.

Специалният отдел на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО) преработи и преименува своя документ от 2009 г. – „Всеобхватно сексуално образование”

Както InfoRuss съобщава, американските родители вече са нарекли този агресивен документ „пълномащабна и тотална атака на ООН върху родителските права и традиционния морал“ с цел „морален разпад“ на поколението съвременни деца.

Въпреки възраженията на различни държави-членки на ООН, новият документ, озаглавен „Международно техническо ръководство за образоване на децата по въпросите на секса”, инструктира всички страни по света да насърчават абортите без уведомяване на родителите и хомосексуалната перверзия за деца от 5-годишна възраст във всички образователни институции по света …

Учените вече посочиха, че основната опасност от „Новите стандарти за сексуализация на деца от ООН“ се крие в радикалната промяна в традиционните морални норми и промяна в мирогледа на децата в рамките на едно поколение.

16 октомври 2018 г.

Източник
3rm.info
Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button