Статии

ОРБАН ПОБЕДИ В ЕС С 14:13

ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА КОМАНДВАТ ЕВРОПА

ПРИЯТЕЛИ,
Вече ви разказах, че Унгария промени Конституцията си, като забрани гей браковете и гей осиновяванията. Изрично се записа, че татко е мъж, а мама – жена.

Преди дни унгарският парламент, с огромно мнозинство над 2/3, прие Закон срещу педофилията, който забранява в училищата да се проповядва джендър идеологията и третия пол. Родителите отговарят за възпитанието на децата си до 18 г. (текст, който го има и в българската Конституция). Закона за защита на децата от джендър идеологията разтревожи някои другари в Брюксел. Съвсем нормално, първата реакция дойде от Люксембург, където премиерът е женен за мъж. Именно страните от Бенелюкс внесоха в съвета на ЕС резолюция, осъждаща унгарския закон.Само 13 страни обаче, подкрепиха резолюцията, между които Франция и Германия, а 14 подкрепиха Унгария и унгарския закон.Виктор Орбан победи с 14:13.

Очевидно Франция и Германия няма да могат да командват в ЕС във всичко.

Михаел Рот, министър в кабинета на Меркел по въпросите за евро- ценности, критикува Унгария с баналните думи, че ЕС е не само икономически и финансов съюз, но и съюз на ценности.

Пропусна милият да каже за християнските ценности, нали уж канцлерката е християндемократ?

Унгария постиган и втора победа срещу брюкселските неолиберални комунисти. УЕФА отказа тази вечер стадионът в Мюнхен да бъде оцветен в цветовете на дъгата. Тъй като футболът не трябва да се смесва с политиката. Утре някой може да поиска стадионът да се оцвети в кафяво и т.н.

По призив на президента на „Ференцварош” тази вечер, всички стадиони в Унгария ще светят с националния трикольор на Унгария. В това число и стадион „Ференц Пушкаш”, който тази вечер е домакин на мача Франция – Португалия.

Шапки долу за Виктор Орбан! Не преклони глава пред съветските комунисти 1988 – 1989 г., не преклони глава и пред днешните брюкселски неолиберали, които нарече „комунисти с дипломи“.

Орбан остана верен на стиховете на Петьофи: „..унгарски Боже, ние се кълнем, че роби няма да умрем!”

Източник: Георги Марков

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button