Статии

ОТВОРЕНО ПИСМО Към организаторите на София Прайд и всички спонсори на ЛГБТП

Организация СВОБОДАТА Е ОТГОВОРНОСТ:

ОТВОРЕНО ПИСМО Към организаторите на София Прайд и всички спонсори на ЛГБТП организации и други НПО с чуждо финансиране и специално към Сорос, Отворено общество и Америка за България:

Повече от 30г. българинът търпи и е толерантен към всичко, налагано от вас под формата на маскирана, напудрена, захарасона и поднесена в скъпа опаковка подмяна на ценности! Приспахте обществото с псевдо приказки за права, толерантност и търпимост към различните, а самите вие всявате и подклаждате нетърпимост и отнемате права! Отнемате правото на децата да бъдат деца, отнемате правото на родителите, да бъдат родители, да възпитават децата си в любов и хармония със себе си и околните. Прокарвате и лобирате за закони, насочени към разрушаване на българското семейство и традиции чрез подставени държавни служители и чрез натиск от изкуствено създадени вериги от НПО организации, имитиращи и подменящи реалните искания и очаквания на гражданското общество и родителите от държавата.
Казваме СТИГА! НЯМА ДА МЪЛЧИМ, НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ!
Това, което искаме да разберете и да се изясни завинаги е, че:
‼️В България пед0филията няма да се легализира! В България пед0филията е престъпление – не само юридически, но и морално и за в бъдеще ще остане такова!
‼️Деца в България няма да си сменят пола на 10 годишна възраст!
‼️Деца в България няма да учат в детската градина как се мастурбира от 0 до 4г възраст по препоръка на СЗО и УНИЦЕФ!
‼️Ще реагираме и ще се противопоставяме на всеки опит за намеса в българското семейство и разрушаване на връзката родител-дете!
‼️Ще реагираме на всеки опит за налагане на джендър идеологията в България!
‼️Ще реагираме на всеки опит за подмяна на ценности, морал и традиции в българското семейство и общество!

Обръщаме се към всички минали, настоящи и бъдещи общественици, политици, депутати, президенти и министри: Ако не спрете това днес, утре ще бъде безвъзвратно късно, ще загубим всички – и ВАШИТЕ, и НАШИТЕ деца, защото те, преди ваши и наши, са СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА БЪЛГАРИЯ, НАСЛЕДНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД, ДУХ И ТРАДИЦИИ, ВЪЗРОДЕН ОТ ПЕПЕЛИЩАТА НА ВОЙНИТЕ И РОБСТВОТО, ОЦЕЛЯЛ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ, КОЙТО ЩЕ ПРЕБЪДЕ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО !

ТОВА Е ВОЙНА! ВОЙНА, ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ! ПОСЛЕДНАТА И НАЙ-ВАЖНАТА!

Организация СВОБОДАТА Е ОТГОВОРНОСТ

https://www.facebook.com/groups/2741291939317817/permalink/4034724766641188/
PS Всеки български гражданин или организация, да се чувстват свободни да се присъединят към това Отворено писмо, както и да използват и допълват съдържанието му
.

Покажи още

Подобни публикации

Коментар

  1. УНИКАЛНО ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО! ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ. НЕКА ПАЗИМ ДЕЦАТА ОТ ИЗВРАТЕНОТО БЪДЕЩЕ, КОЕТО СА ИМ ПОДГОТВИЛИ НАЙ-ВЕЧЕ СОРОС И ПЕДОФИЛИЯТА КОЯТО ПОДКРЕПЯ. Това е ПРОПАГАНДА. ЛГБТ СА ЗАБЛУДЕНИ ОТ САТАНА. РЕСПЕКТ! С ВАС СЪМ 🙏🏻 И БОГ Е С НАС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button