Статии

#АзСъмПротив

Автор: Данка Арабаджийска
Да запазим българското семейство.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ данъците ми да бъдат използвани за анти-семейни и анти-български мероприятия, като София Прайд и други подобни, основани на джендър идеологията.
🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ навлизането на джендър идеологията в българското образование, прокламирането ѝ от българските медии и насилственото ѝ налагане над българското общество.
🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ разрешаването на джендър организации да предлагат своята унищожителна доктрина на българските деца, без съгласието на техните родители.
🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ публичните манифестации на разврат, голота и всякакъв вид сексуална пошлост.
🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ нормализирането на педофилията и други сексуални извращения в българското общество. 🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ либералния фашизъм и намерението на неговите поддръжници да изградят диктатура чрез закони, като Истанбулската конвенция и други подобни, които ограничават основни човешки права, като свободата на словото.
🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ изграждането на български държавен апарат, под натиска на джендър и педофилски организации, който да има властта да отнема правата на българските родители над техните деца и да предоставя тези деца на еднополови двойки и на педофили.
🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ всяването на страх от анонимни поддръжници на джендър идеологията у българските граждани, които публично изказват своето несъгласие с методите и целите, които джендър движението има за българския народ.
🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ омразата и насилието във всичките им форми. Не мразя никого и не искам да огранича личния избор и начин на живот на никой пълнолетен и съзнателен човек. Но се възползвам от правото си да изразя своята позиция срещу идеологии и движения, които вярвам вредят на човечеството.
#АЗСЪМПРОТИВ Ако и ти си ПРОТИВ, копирай този текст и го постави за свой статус. Нека хаштагът #АЗСЪМПРОТИВ да се разпространи по цяла България!

Автор: Данка Арабаджийска
Да запазим българското семейство.

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button