Месец на семействотоСтатии

Месец на семейството

Сдружение „РОД Интернешънъл“ и Младежки Консервативен Клуб поставят началото на международната инициатива „Месец на семейството“.

Чрез различни инициативи в цяла България ще излезем заедно да честваме традиционното семейство, съставено от мъж и жена, както и насърчим диалога около семейните политики и културната матрица на обществото ни.

Каним цяла България в централното ни събитие на 18.06.2022 в град София – маршът за Традиционното християнско семейство. Нека излезем заедно в чест на българското семейство и общата ни вяра, култура и традиционен светоглед.

Поканени са всички родителски и неправителствени организации, политически партии (без партийна агитация), обществени личности и обикновени граждани, които застават на страната на традиционната визия за обществото. Приветстваме хората от всяко религиозно, етническо и политическо семейство, със или без деца, млади и стари, които споделят визията ни за традиционната обществена матрица и конструктивния диалог по отношение на бъдещето на страната ни.

Вярваме, че заедно можем да зададем позитивен дневен ред в едно все по-разединено общество.

Последвайте фейсбук страницата на Месец на семейството:
https://www.facebook.com/FamilyMonth/

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button