ВидеоДруги

Защо е тази драстична намеса в отглеждането на децата от техните семейства?

Изказване на евродепутата Ангел Джамбазки в Комисията по правни въпроси, относно Защита на децата в европейското законодателство. 

Уважаеми колеги,
Това, което чух от Вас сега, е дълбоко притеснително за мен. Казвам, че говоря от името на българската родителска организация „РОД“. Разговорът досега беше насочен към това да се противопостави детето на семейството, на родителите. Всичко, което казвахте всички Вие досега, беше от гледна точка на това, че родителите са някакви лоши хора и трябва да им бъдат отнети родителските права.
Това, което ние твърдим, е следното нещо:

Семейството е това, което трябва да отглежда децата. Всяко едно дете е задължение и отговорност на своите родители. И ние смятаме, че родителите най-добре знаят какво е добре за техните деца.

Затова смятаме, че целият този разговор за медиации, съдилища, права е изключително опасен в този момент. Защото той води към една тема, която е много, много, много притеснителна.
Затова моят въпрос към Вас е следният: Не смятате ли, че Вашите опити за отнемане на деца от семейството, от родителите, е по-скоро погрешен? В по-голямата си част семействата са здрави, нормални и в по-голямата си част семействата се грижат за своите деца. Затова Ви питам: Защо искате да се намесвате така драстично в отглеждането на децата от техните семейства?
Искам да Ви питам и нещо друго:

В духа на много така широко разпространената пропаганда: Не смятате ли, че тази тема – ЛГБТ и т.н, води до изкривяване на темата, за която говорим ние в момента.

И Ви питам сега:

Какво е Вашето мнение за ширещата се в социалните мрежи опасност от педофилия и как смятате да я прекратим? За да защитим децата, родени в здрави семейства. Как смятате да прекратим тази тема?

Благодаря Ви!
Изказване на евродепутата Ангел Джамбазки в Комисията по правни въпроси, относно Защита на децата в европейското законодателство.

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button