В медиитеСтатии

USA: Държавният университет в Сан Диего приема педофилията за нормална сексуална ориентация

 Държавният университет в Сан Диего преподава на студентите, че педофилията може да се приема просто като алтернативна „сексуална ориентация“. Казва, че може да е част от „приемането на различни сексуални идентичности“.

Снимката показва слайд от презентация, озаглавен „Педофилията като сексуална ориентация“.

   „Днес обсъждахме актуалната тема в час в Държавния университет, след като гледахме 8-минутно видео от Vice News, показващо самоидентифицирали се педофили. Това ще се превърне в основно течение ”, пише в Туитър Алекс Мацара.

An actual topic we discussed in class today at a State University after watching an 8 minute Vice News video showcasing self identified pedophiles. This is going to be mainstreamed. pic.twitter.com/y4WJATXz08— Alex (@alexjmazzara) September 13, 2019

     Това предполага, че възприемането на педофилията като алтернативна сексуална ориентация би могло да бъде част от „приемането на различни сексуални идентичности“.

     VICE видео, представящо педофили може би е било платформа на Тод Никерсън, самопризнал се педофил.

     Статията на VICE за Никърсън съчувствено представя индивид, който открито признава, че иска да малтретира деца, жертва на десни симпатизанти, прилагащи права без законови правомощия (“vigilantes”).

     Консерваторите предупреждават от години, че крайната цел на всеки фетиш, полова идентичност и сексуалност, които не само се толерират, а и одобряват, рано или късно ще бъде масовото разпространение на педофилията.

     Не сме много далеч от тази възможност.

15 септември 2019 г., Пол Джоузеф Уотсън

Източник: https://summit.news/2019/09/15/ohio-college-normalizes-pedophilia-as-a-sexual-orientation/

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button