Статии

ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ!

До членовете и симпатизантите на Сдружение РОД в град Русе,
каним доброволците да се съберем в събота 21.01 от 12:00ч. на часовника. Ще използваме почивния ден да обикаляме и да поканим съгражданите ни да подкрепят подписката.

До всички симпатизанти на организацията, които са участвали в местните ни инициативи. Моля също да заповядате от 12:00ч., за да можем наведнъж да Ви съберем подписите (разбира се ако го желаете).

Важно уточнение! Подписката се събира с цел да се задължи Народното Събрание (при 400 000+ подписа) да свика Референдум (допитване до гражданите). Така че дори и тези, които са за приемането на Еврото от 2024г. могат да ни подкрепят, защото ще се даде възможност да се допита народа по най-демократичния начин, който рядко се използва в страната ни.

За да е валиден подписа Ви, трябва да попълните пълните си три имена (ако имате четвърто с – се изписва), пълното ЕГН и адрес по лична карта, обл., град, ул. №, вх.
Тези данни са задължителни, за да е валиден подписа Ви, не се събират по наше желание, изисква се от закона за такъв тип подписки. Не важат електронни формуляри, само ръчно написани данни!

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button