ПолитикаСтатии

ВОЙНАТА ЗА ТРАДИЦИОННОТО ХРИСТИЯНСКО СЕМЕЙСТВО И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ на 11.07.2021г.

ПРИЗИВ

на РОД ИНТЕРНЕШЕНЪЛ ЗА УЧАСТИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ И РОДИТЕЛСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, СКЪПИ СЪМИШЛЕНИЦИ, БЪЛГАРИ!

До парламентарните избори на 11.07.2021 г. останаха броени дни. Нашето развитие като държава минава през промяна на политическата система и обществената среда, в която живеем. От нас зависи това да не бъде просто смяна на едни депутати с други.

За родителското движение залогът на тези избори е много по-голям от други избори. Ще успеем ли да запазим своята люлка на живота – българското семейство. Към властта у нас протягат ръка безотговорни, амбициозни и агресивни политически кръгове с ориентация към Истанбулската конвенция, еднополовите бракове, осиновяването на деца от еднополови двойки, промяната на биологичния пол на децата под предлог за право на свободен избор.

Време е за избор. Между нас, нашата духовност, душевност, традиции, култура, национална идентичност, нашата същност на българи и българска нация и тях, тяхната космополитност, безродство, самоувереност, високомерие, претенциозност, агресивност и безпардонност на граждани на света.

Скъпи приятели, български родители!     

БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ. И това не е просто драматична фраза. Нацията ни умира.

За 2020 година в страната са се родили едва 55 587 деца, а са починали 118 277 души. В столицата тези цифри са 15806 срещу 21354 души. В област Видин са родени едва 70 деца, а починалите са 2090 души. Коя страна може да просъществува при такива тенденции?  Институтът Джон Хопкинс съобщи, че за целия период от началото на кризата КОВИД-19, България е на първо място в ЕС по броя на починалите пропорционално на населението.

На този фон, някой си играе с огъня. Съзнателно или не. Едни от човешка незрялост, други  – за много пари.

В тази връзка се обръщаме към вас с призив за активно участие в изборите. Днес България е изправена пред алтернативата – народ с бъдеще или народ със затихващи функции. Всеки наш глас трябва да бъде инвестиран в първата възможност. Кой друг освен майката и бащата ще защитят правата и интересите на своите деца?

Приятели, днес в света се води истинска глобална война – война на суверенитети, икономики, морал, култура и духовни ценности, наречена драматично ВЕЛИКИЯТ РЕСТАРТ. Част от нея е в сферата на семейството, семейните ценности, личния и семейния живот.

В предизборната кампания за 11.07.2021г., политическите амбиции на ЛГБТИ формации и активисти намериха конкретно изражение. ЛГБТИ идеологията бе приютена от ПП „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“, която включи най-много техни активисти в депутатските си листи.

РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ отива към тези избори като единомишленик с  „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ в лицето на ВМРО, НФСБ, ПП ВОЛЯ и ПП АТАКА.  Това са партиите, които поеха протегната ни ръка. Всяка от тях от своята позиция и със своите възможности защити родителската кауза. Критерий за оценка на тяхната политика бяха не думите, а законодателната работа по реална защита на конституционните права на биологичните родители.

На 12 юни 2021г. РОД, заедно с БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ излязохме на шествие за защита на традиционното християнско семейство, подкрепени със становище и от Светия синод на БПЦ.

На 28 юни 2021г. РОД Интернешънъл и ПП ВМРО обявихме решение за внасяне в бъдещия Парламент на законопроект на „Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им“ за защита на децата от педофилия и от ЛГБТИ пропаганда на лица под 18 години.

Драги съмишленици, скъпи сънародници, без разлика на политически убеждения, в нашия избор няма място за привърженици и проводници на джендър-идеологията. Нашата идеология е друга – НЯМА ДЕЦА БЕЗ СЕМЕЙСТВО И НЯМА СЕМЕЙСТВО БЕЗ ДЕЦА И НЯМА БЪЛГАРИЯ БЕЗ СЕМЕЙСТВО И ДЕЦА. Без това към 2050г., НСИ показва, че  България ще се превърне в демографска пустиня, с 5-6 оазиса изключение.

ЗАТОВА:

Ние сме против еднополовите бракове и съжителства. Ние сме против осиновяване на деца от еднополови двойки. Ние не желаем ранна сексуализация на нашите деца. Ние сме против равенство в правата на основата на сексуална ориентация. Ние сме против България да става източник на деца за международни осиновявания. Ние сме против България да се превръща в международна дестинация за педофилия.  Ние сме против опитите за реанимация на идеологията на Истанбулската конвенция под всякаква форма. Ние сме за точно и прецизно правно становище за пола като биологично определена и несменяема категория.

                                                                                       
За нас основният залог на предстоящите избори е спечелване на войната за семейството и традиционните български семейни отношения, без покварата, бездуховността, безсемействеността в обществото. Войната е за отстояване правото да бъдем бащи и майки, баби, дядовци.

УС на РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button