Статии

Правителството на Великобритания започва да отнема деца джендъри

Правителството на Великобритания започва да отнема деца, които желаят да сменят пола си, от семействата им, когато те не са съгласни с техните наклонности.

12.03.2019, Джонатан ван Марен,  Lifesitenews.com                                                  

Това вече започна: властите извеждат деца, които имат желание да сменят пола си, но родителите им не са съгласни с техните „джендър наклонности“. Родители, които имат синове считат това за неправилно, а при тези с дъщери процентът достига до 71%.

     Според „Дейли Мейл“ най-малко три деца вече са били настанени в институционална грижа, след като са имали разногласия с родителите си относно смяната на пола. Местни институции опровергават това и твърдят, че не хирургичната намеса, свързана със смяната на пола, е причина за извеждането на децата, а има и други такива.

     Тъй като броят на децата, определящи се като транссексуални, се увеличава, то  родителите в случая са губещите, защото децата им са „заслепени“ от това, което някой експерти наричат социална зараза.

     Нарастването, в Обединеното Кралство, на броя на децата, които се идентифицират като джендъри,  достига до 4000%.Това предизвика правителствено разследване и спешна реакция от страна на здравните експерти. Едновременно с това броят на младите хора, насочени към Националната здравна служба за промяна на пола, се е увеличил с 1000%. Много родители смятат, че детето им не се бори толкова с дисфория (нарушение на емоционалните преживявания без симптоми за болест – изразено с тъжно до страхово подтискане на настроенията и раздразнителност), а по-скоро с обществения натиск за това, че трансджендърството е модерно. И отказът от страна на родителите за хормонално лечение и операции, застрашаващи живота на децата им, се осъжда от активистите и се определя като фанатична омраза.

     „Дейли Мейл“ съобщава, че досега са разкрити два случая на деца „изведени в институционална грижа и то въз основа на факти относно желанието им да променят пола си“.

     Социалните работници от Служба в Хълингдън, западен Лондон, потвърждават, че са извели две деца в приемна грижа „заради разногласия в семействата им“, като подчертават, че исканията им относно пола не са основната причина, а имат второстепенно значение.

     Друга служба в Шилинг докладва, че подобни действия са предприети в няколко случая, но не уточнява броя им. Други служби отказват да отговарят на такива запитвания, така че е възможно случаите да са доста повече.

     По този начин индиректно признават, че такъв вид информация може да предизвика обществена реакция.

     Службата в Хълингдън заяви, че: “В посочените два случая те не са изведени в приемна грижа, защото  са трансджендъри. Просто, докато детето изясни сексуалната си идентичност в сложната семейна обстановка и динамика по тези въпроси, винаги има конфликти и децата трябва да бъдат защитени. Това може да бъде причина за намеса на социалните работници.“

     ЛГБТ активисти твърдят, че всичко, освен гласното потвърждение за желанието да смениш пола си, е маловажно и вредно.

     Службата в Илинг-Бороу беше дори много по-детайлна в изказването си:  „Никога не сме извеждали дете в приемна грижа от дома му само заради спор с родителите му относно пола. Ние защитаваме неприкосновеността им и потвърждаваме, че приемна грижа е била необходима на млади хора на възраст над 16 години, които вече са пълнолетни, предимно поради опасения относно безопасността им във връзка с определянето на пола.“

     Разбира се,  „предимно“ е ключов фактор за този случай, а не просто легален опит за спиране на контрола от страна на обществото.

    Стефани Дейвис-Арай, откривателката на случаите с трансджендърство (и основателка на организация, която представлява родители на деца, които са с джендър ориентация) сподели пред „Дейли Мейл“, че: “Родителите трябва да имат правото на глас без да се страхуват от наказание“.

     Особено след решението на Върховния съд удовлетворяващо искането на 16 годишно момиче да не информират родителите и за хирургичната смяна на пола. Тя била информирала осиновителите си още на 13 годишна възраст, че се чувства като момче, но те продължили да я наричат по име и да се обръщат към нея като към момиче. Като резултат от това съдът по семейно право със съдия  Джъстис Киън разпореди родителите да бъдат държани в неведение, “докато дъщеря им се бори да разбере пълната им липса на подкрепа и разбиране“.

     Тревожни случаи има и от другата страна на Атлантика.Тази година Върховният съд на Британска Колумбия постанови, че 14-годишен има право да получава хормонални инжекции за смяна на пола въпреки волята на баща си, който правилно твърди, че детето му все още не разбира рисковете от така нареченото „лечение” и че той желае да забави инжекциите, докато детето може да разбере напълно потенциалните вреди. Смразяващо е изказването на съдията по делото: “Всеки опит за разубеждаване на детето да не извърши това лечение ще бъде осъждан като семейно насилие и третиран като казус по семейно право!“, което означава, че това няма да е последният такъв случай и че правителството ще се намесва, за да гарантира, че децата могат да се опитват да променят пола си, въпреки мнението на родителите.

     Страхът ,че децата са заразени от тази идеология не е преувеличен. Факт са хормоните за смяна на пола, често последвани от двойни мастектомии и кастрация.

     Децата биват откъснати от родителите си, осакатени за цял живот, а семействата се унищожават.

     Получих много мейли от родители описващи сърцераздирателните истории на децата си, които се връщат от училище и заявяват, че са транссексуални и искат смяна на пола.

     Последното изречение от мейл на една майка ме уцели право в сърцето, след като детето и е отказало дълго време да говори с нея:  „Ако знаех, че светът ще се промени по този начин, не мисля, че бих имала деца!“

 Източник: https://www.lifesitenews.com/blogs/uk-govt-begins-taking-kids-away-from-parents-who-wont-go-along-with-gender-transitions

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button