Статии
Четени

Репресиите на facebook срещу семейството!

Давид Александров – съпредседател на Сдружение РОД Интернешънъл.

Здравейте приятели,

„изненадващо“ facebook ме наказа за 7 дена. Не мога да пиша, коментирам и харесвам. Това важи и за личната ми страница „David Aleksandrov”. Причината е пост относно ЛГБТ на Кристиян Шкварек, който изкарва исторически данни, без да обижда никой.

Поради блокажа използвах профила на жена ми да администрирам страниците на РОД и новосъздаденото събитие. Сега разбираме, че без нейния профил да е наказан или да има някакво съобщение е прехвърлен от админ в модератор, което не ми дава права в момента, дори да пусна публикация в страницата (правя го през друг администратор на сдружението). Това означава, че facebook админите са разбрали, че работя през профила на жена си и без тя да има нарушение я ограничават. Кое от дейността ми и на РОД ги плаши толкова?

Всичко това ви го пиша, за да разберете колко неудобно е това което вършим и колко важно е да участвате в Шествието в защита на традиционното християнско семейство на 12.06.2021г. Очакваме ви! В ден днешен традиционното християнско семейство е дискриминирано и под ударите на закона с цел разрушаване.

Целта в ден днешен:
Слабо семейство -> Слаб народ -> Мъртва и подчинена държава.

Споделете моля тази статия до колкото се може повече места.

Благодаря Ви!

Текста заради който ме блокираха:

ЗАЩО СМЕ ПРОТИВ L G B T Q + ( Лесбийки, Гейове, Бисексуални, Трансджендъри и още 30 измислени пола -джендър-и )

 1. „Бащата на Л Г Б Т идеологията“ (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички видове сексуални връзки, както и изпратил през 1977-ма официална петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското правителство, настояваща за легализация на педофилията.
 2. „Майката на Л Г Б Т движението“ Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита защита не само на педофилията, като учителя си Фуко, но и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за смяна на пола при деца.
 3. Основополагащият документ на Л Г Б Т движението е есето от 1984-та година „Thinking Sex“ на Гейл Рубин, като приблизително 1/3 от него е посветена на въпроса с връзките между млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че привличането към деца е „не по-различно от вкуса към различен вид сладолед, напитка или цвят“, и следва да бъде нормализиранo. Пак повтарям, че този документ е официално считан от самото Л Г Б Т движение за основополагащ и се преподава в курсовете по „Queer Studies“.
 4. Основоположникът на Транс движението – Пат Калифия, посвещава основна част от активизма си на…познахте и може би вече става скучно – нормализирането на педофилията, като защитава нейната декриминализация в множество статии и есета. Калифия също се преподава в курсовете по Л Г Б Т теория и цитира като евангелие сред транс движението.
  Всеки един от тези хора и техните есета и работа са напълно официално поддържани, рекламирани и цитирани от самото Л Г Б Т движение. Те сами ги наричат свои „бащи“ и основатели.
  Мога да продължа с лекцията по история с още доста точки, както и да развия значително горните, но ще стане прекалено повтарящо се. Защото има една основна нишка, една линия, която не спира през цялата история на модерното Л Г Б Т движение и свързва всеки неин клон, всеки неин философ и всяко неино еволюционно развитие. Изброих го достатъчно много пъти горе, за да се сетите кое е то. Започва с П.
  За съжаление хората, които масово ходят на „свежия и весел парад на дъгата“ си нямат хал хабер от това, защото не четат и не се образоват какво аджеба изобщо са решили да подкрепят. То им изглежда свежо, позитивно и хуманно, а това им е достатъчно. Зад тази обвивка се крие дълга и конкретна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка започва и свършва с желанието за нормализиране, и накрая легализиране, на нещо зловещо.
  Не се поддавайте на цветната обвивка, а посветете от времето си на поне основно четене и запознаване с „Queer Theory“ и цялата история на Л Г Б Т движението.
  Кристиян Шкварек


Вижте още:

https://rod-bg.com/rod-association/march-for-the-traditional-christian-family.html

https://rod-bg.com/articles/request-for-cancellation-of-burgas-pride.html

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button