Статии

Адвокат Шейтанов: Имаме най-слепите български евродепутати

Съпредседателят на Сдружение РОД Интернешънъл – адвокат Владимир Шейтанов, публикува във Фейсбук свой коментар за гласуването на българските евродепутати по Резолюцията за правата на ЛГБТИК лицата в ЕС. Ето какво казва юристът:

„Най-слепите български евродепутати, които за три години не видяха, че българските ЛГБТИ привърженици, които са абсолютно малцинство сред техния народ, получавайки идеологическа, политическа, морална и материална подкрепа, се опитват да извиват ръцете на над 90 % от българското общество, в т.ч. Конституционния съд, Президента, БПЦ, Мюфтийството, Католическото и Протестантските вероизповедания.

Не успяха да прочетат Конституцията,  Конвенцията за закрила на детето, Решение по конст. д.№3 от 2018 г. на КС на РБ, Пакта за социалните, икономическите и културните права на гражданите и защитават ЛГБТИ идеологията и стоящите зад нея капитали.

Ако те обаче са избрали да служат на материалния си и кариерен интерес, то това не означава, че с това изпълняват добре ролята си на български евродепутати. Нека да сменят поста си на български и да го заменят с поста на френски, немски, италиански и т.н. евродепутати, с произтичащите от това материални и правни последици.“

Припомняме, че в първия ден на тази седмицата – 13 септември, Европейският парламент прие резолюция за правата на еднополовите двойки, чрез която се призовават всички държави в ЕС да признават еднополовите бракове и партньорства и така да гарантират на тези хора същата свобода на движение и придвижване, както на останалите

От българските представители в Европейския парламент „за“ позорната резолюция дадоха гласа си Радан Кънев от „Демократична България“, Сергей Станишев и Елена Йончева от БСП, както и Атидже Алиева-Вели, Илхан Кючюк и Искра Михайлова от ДПС.

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button