Статии

Българските деца трябва да са толерантни и отрано да свикват с хомосексуализма, заявява експерт в Министерството на културата

Българските деца трябва да са толерантни и отрано да свикват с хомосексуализма, заявява експерт в Министерството на културата

Децата от една по-ранна възраст трябва да свикват с тези неща, защото трябва да има толерантност, заявява представителят на Националния филмов център Ростислав Малчев на въпрос на “24 часа” за хомосексуалния детски филм “Чуден свят”.

Според държавният служител г-н Малчев, “филмът утвърждава идеалите на хуманизма, популяризира националната и световната култура или по никакъв начин не противоречи на общоприетите морални норми в страната и няма ограничителни препоръки от комисията“.

Хомосексуалният филм – според представителят на българската държава г-н Малчев “популяризира националната култура”?!

Откога националната култура на България стана хомосексуална?!

“Разбирам, че на някои им харесва, на други не, но въпросът е, че обществото това налага, и това е бъдещето“, каза за вестника представителят на НФЦ г-н Ростислав Малчев.

Кое общество налага “това”, уважаеми господин/госпожа Малчев?

Чие бъдеще е това, според Вас?!

Националният филмов център /ИА „НФЦ“/ е юридическо лице на бюджетна издръжка към Министерство на културата и осъществява държавната културна политика в областта на киното.

Изпълнителният директор на НФЦ се назначава от министъра на културата, а този министър на културата – носачът на ковчези по площадите – е назначен от сегашния президент Румен Радев.

Господин министър на културата, подкрепяте ли думите на своя служител, че българските деца трябва отрано да се учат на хомосексуализъм, “защото това е бъдещето”?

Господин президент Радев, който сте напълно отговорен за назначените от Вас министри във Вашето служебно правителство,
Подкрепяте ли твърдението на представителя на Министерството на културата г-н Малчев, че хомосексуалната пропаганда в одобрения от МК филм “Чуден свят” “популяризира националната култура”?

Господин президент,
Бихте ли завели деца или внуци – свои или на свои близки – да гледате заедно този отвратителен подмолен продукт на джендър-пропагандата?!

Господин министър на културата,
Господин президент на Републиката,

Българските майки и бащи очакват отговори и действия в защита на българските деца!!!

Защото това е джендър-пропаганда в действие!

———-
На снимката – Велислав Минеков, настоящ министър на културата и Хаджигенов, рекламирал хомосексуалната книжка “Мравин” носят ковчег по жълтите павета.
За награда г-н Минеков получи трикратно министерски пост от президента Румен Радев.

Автор: Александър Урумов

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button