Статии

Против гей браковете и джендър културата

***************Всички аргументи*************

1) Всеки експеримент чиито цел е да измести биологичния ред чрез измислена социална конструкция винаги е бил обречен на провал.

2) Джендърството и съпътстващата го култура е социална крайно лява и неолиберална конструкция, чиято цел е да измести традиционната култура и разбирания на мнозинството, за да създава своя, използвайки държавни инструменти – закони.

3) Всеки закон, който не служи като стожер на обществения морал, а единствено за нуждите на малцинствени групи води със себе си риск до образуване на съвременна нео-аристокрация. България е с републиканско управление с представителна демокрация. Това значи, че народа е суверен и победител на изборите е този с най-много гласове, а не този с най-малко. В случая джендърите са агресивно малцинство под 1% в България, специална защита на техните права по-скоро води до дискриминация срещу мнозинството.

4) Противоречи на Източното Православие – официалната конституционно призната религия в страната, противоречи на Сунитския Ислям – втора по разпространение в България, противоречи на вярванията на католици, евреи, протестанти и др. Религиозните хора в България са мнозинство и въпреки, че сме светска държава, морала би следвало да е съобразен с местната Балканска култура, която е несъвместима с тази на традиционно по-либерални страни като Швеция или Финландия. Религиозните възгледи на хората трябва да се уважават това прави и „Гей парадите“ своеобразна глезотия в консервативно общество като нашето.

5) Пробутването на неолибералната култура създава повече дискриминация за хората с такава. Тя коренно противоречи с разбиранията на традиционно консервативното ни, но и толерантно общество. Като изключим някой шамар за силна музика или битова свада с по-сериозен характер, никога не се е стигало до гражданска война като в Югославия… или пък Нацистка Германия или пък робството в САЩ. България няма нищо общо с тези проблеми и няма такъв исторически товар, не е нужно да се търси решение на проблем, който не съществува при нас.

6) Ако българите биехме жените си, защо по нашите протести 80% са жени с деца или баби на такива ? Самите ние трудно намираме мъже за знаменосци да речем – просто защото са заети да изхранват семейството си. Освен ако не пребиваме жените си по цял ден, за да ходят по протести? Ако бяхме такива хайдути в момента държавата нямаше да прилича на свинщина.

7) Ние нямаме против джендърите да правят каквото си искат в спалните си, но държим в училищата да се преподава образование, а не класова / расова или друга идеология, наш морален и законен дълг като родители е да се грижим за децата си и да ги възпитаваме, държавата трябва да помага, а не да вреди както е по сега действащата Конституция. За нас е вреда джендър образованието и джендър културата.

Аргументите на народовластието са на наша страна, аргументите на здравия разум също, нашето общо мнение трябва да бъде чуто, за да не се налага народа да припомня че най – силния аргумент е този на силата.

Мисля, че това е всичко, което могат да ви питат отне ми доста време да събера най – силните аргументи, които като цяло нямат пропуск никъде.
******************************************************************

Автор: Караибрахим

Покажи още

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button