В медиитеВидеоСтатии

Нешка Робева за конференцията в Русе, за джендър идеологията в училищата

Интервю на Петър Волгин с Нешка Робева в предаването “Политически НЕкоректно“

Нешка Робева:
Аз смятам, че този свят няма бъдеще, защото вижте и тази джендър идеология.

Петър Волгин:
Да всъщност вие участвате в този референдум, който БСП инициира.

Нешка Робева:
Вижте, аз не съм доволна от това, че Корнелия Нинова обяви като инициатива на БСП борбата срещу джендър идеологията. Вчера съм била в Русе, отидох със собствената си кола, видях се с хората, разговаряхме. Те не знаят какво значи джендър идеология. И когато се говори за джендър по принцип като пропаганда, чуваш откровени лъжи. Ако искаш да се запознаеш с Истанбулската конвенция, трябва наистина да владееш добре английски, защото е некоректен превода на български, защото трябва да знаеш точно какво търсиш, кое е страшното. Домашното насилие, но вече в Канада, ако твоето момиченце ви каже, че е момченце, а вие кажете Не, моето дете, ти си моето момиченце. Неправителствената организация докладва и вас ви съди държавата за домашно насилие. Разбирате ли, това е ‘’домашното насилие’’. Какво значи да има колко пола, какви полове? ‘’Gender‘’ е пол, ама обществен пол. А ‘’sex’’ е биологичен пол. Да отричаш тялото си, дори да отричаш природата, да сочиш като хомофоб човека, който се определя за нормален.

И ние трябва да се защитаваме за това, че сме нормални. Аз трябва да се защитавам затова, че ви виждам с брада и вие ми казвате Не, аз съм жена. Моето чувство е, че съм жена. И аз да кажа Не, не сте жена, Вие сте мъж и не може да бъдете жена. И живея в Канада. 25 хиляди долара. Веднага е глобата.

Петър Волгин:
Накрая, г-жо Робева, какво положително можем да кажем, нещо положително да кажем за бъдещето? В какво вярвате все още?

Нешка Робева:
В децата, единствено в децата, няма здрав разум. Това, което виждам, една голяма част от нашия народ, от хората, те се радват, ако могат да направят нещо лошо, а не ако могат да направят нещо добро. На нашите политици не вярвам, но вярвам, че ще се намерят млади хора. Ето вчера в Русе се запознах мисля че фондация или организация РОД, един млад, хубав мъж с пет деца, пет деца. Аз стоях и му се радвах, отишли са, живеят в едно русенско село и той възпитава децата си да бъдат близо до природата, до земята, да възпитава ги в труд, а не в някакви фантасмагории.

Източник
Българско национално радио

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button